Main menu

Pages

GIS for TR (GIS in Turkey)

Parsel Kumaş Araçları ArcToolbox

Parsel Fabric araç kutusuna genel bakış

(ArcGIS, ArcToolbox) Araçlar


  1. Parsel Kumaş araç kutusu, bir parsel dokusunun dahili özellik sınıfları ve tablolarıyla çalışan araçları içerir. Parsel Kumaş araç kutusunu kullanarak, bir koli kumaşına veri yükleyebilir, koli kumaşlarını kopyalayabilir ve ekleyebilir ve koli kumaşı üzerinde katman ve tablo görünümleri oluşturabilirsiniz.
  2. Parsel dokusu, bir dizi dahili özellik sınıfı ve tablosu ile tanımlanır. Parsel kumaş iç özellik sınıfları, örneğin parsel çokgenleri ve parsel çizgileri gibi parsel geometrisini depolamak ve görüntülemek için kullanılır. Koli kumaşı iç tabloları, örneğin bir kolinin başlığından veya yasal kaydından alınan bilgiler gibi metinsel bilgileri depolar. Parsel kumaş ArcMap'te görüntülendiğinde, iç özellik sınıfları, koli kumaş grup katmanının altında alt katmanlar olarak görüntülenir.

Parsel Kumaş Araçları ArcToolbox

Koli Kumaş

  • Parsel Kumaş araç kutusunun araç takımları:


1. Veri Taşıma

Veri Taşıma araç seti, mevcut parsel tabanlı özellik sınıflarının bir parsel dokusuna işlenmesi ve taşınması için bir araç içerir.


2. Katmanlar ve Tablo Görünümleri

Katmanlar ve Tablo Görünümleri araç seti, parsel kumaş katmanlarını, katman dosyasını ve tablo görünümlerini oluşturur ve işler.


3. Parsel Özellikleri

Koli Özellikleri araç seti, bir koli kumaşından başka bir koli kumaşına kolileri birleştirmek veya kopyalamak için araçlar içerir.


Tüm Koli Kumaş araçlarına gitmek için buraya tıklayın.

Yorumlar

table of contents title